Eric Vousten presenteert NZMO op Driving Business Awards 2020 event 

Wat zijn de grootste trends en de effecten van COVID’19 op Automotive en Mobiliteit? Eric Vousten, Managing Director van VMS | Insight presenteerde de tussentijdse resultaten van het Nationaal Zakelijke Mobilteitsonderzoek (NZMO) tijdens het Driving Business Awards 2020 event.

NZMO 2020

Het NZMO is gebaseerd op een diepgaande analyse van onze mobiliteit en levert waardevolle inzichten over de wijze waarop zakelijke mobiliteit wordt ingevuld, nu en in de toekomst. Daarvoor is de markt zowel vanuit het perspectief van de zakelijk reiziger als dat van werkgevers belicht. Belangrijke thema’s zijn de drijfveren achter mobiliteitskeuzes van werkgevers en werknemers, merkloyaliteit en merkattractiviteit, het gebruik van de zakenauto, aantrekkelijkheid en acceptatie van vervoersmodaliteiten, aanpassingen in autoregelingen, mobiliteitskosten en verduurzaming. Daarbij is dit jaar bijzondere aandacht voor de invloed van de coronacrisis op de markt.

Het onderzoek wordt gedaan in drie metingen. Begin 2021 volgt het eindrapport.

Eric Vousten, Managing Director van VMS | Insight, op het Driving Business Awards 2020 Event


Meer weten over het NZMO?