Marketing automation voor de automotive- en mobiliteitsbranche

 

Marketing automation voor de automotive- en mobiliteitsbranche

Optimale leadconversie en klantbeleving met marketing automation

Wil jij je marketing effectiever en efficiënter maken? Meer nieuwe klanten binnenhalen? Bestaande klanten langer binden?

Dat kan met marketing automation. Hiermee stroomlijn en automatiseer je taken en processen rondom (online) marketing en sales. Je krijgt meer inzicht in de customer journey en klantbehoeften. Met minder middelen en tijd creëer je doeltreffende campagnes die zorgen voor optimale leadconversie en klantbeleving. Zo volg je klanten beter op en stuur je automatisch op het juiste moment gepersonaliseerde boodschappen. En omdat prospects en bestaande klanten op het juiste moment nuttige content ontvangen, converteren zij sneller naar enthousiaste, loyale klanten.

Gestructureerd en procesmatig bouwen aan relaties. Doel: meer kennis omtrent de prospect opbouwen door deze telkens te verleiden met relevante content.

Voordelen van marketing automation

Marketing automation zorgt voor meer inzicht, effectiever en efficiënter handelen, meer klanten en hogere klanttevredenheid. Een onmisbare tool ter ondersteuning van een groeidoelstelling.

 • Creëer een helder beeld van je huidige en potentiële klanten.

 • Stuur de juiste boodschap op het juiste moment.

 • Genereer meer leads en converteer efficiënt naar klanten.

 • Zet je dure resources pas in op het moment dat de lead zich daarvoor kwalificeert.

 • Identificeer afhakers vroegtijdig.

 • Borg een klantgerichte aanpak.

Marketing automation: onze aanpak

Eigen regie – mét ondersteuning

Richt je marketing automation zelf in met onze moderne marketing automation tool. Wij begeleiden je tijdens dit proces. Heb je hulp nodig? Schakel onze specialist in. Wil je dat wij het gehele proces op ons nemen? Ook dat is mogelijk.

Een vliegende start!

We starten altijd samen. Het is belangrijk om het marketing-automation-systeem goed in te richten. Zo kun je jouw doelen bereiken. Het inrichten, evalueren en optimaliseren van de tool doen we daarom gezamenlijk.

Behapbaar en overzichtelijk

We richten de tool stap voor stap in. Zo blijft het proces behapbaar en overzichtelijk. Je begint klein, maar je kunt het zo groot maken als je zelf wilt. Samen zorgen we dat het integratieproces soepel verloopt.

Professionele kennisoverdracht

We zorgen voor een gedegen kennisoverdracht. Daardoor kun je de tool zelf beheren en campagnes opzetten. Is de tool ingericht en heb je de training gevolgd? Dan kun je prima zelf aan de slag. Maandelijks organiseren we wel een check-in-moment om even te bespreken hoe het gaat.

Brede ondersteuning mogelijk

Wij bieden ook hulp bij de ontwikkeling van:

Customer buyer journeys

E-mailtemplates

Websiteformulieren voor CTA

Inrichten van de database

Leadscoringsmodellen

Doelgroepgerichte content

Wil jij een grotere, loyalere klantenkring opbouwen? En doe je dat het liefst zo efficiënt mogelijk? Wij helpen je graag! Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Marketing automation: voorbeelden van projecten

XL Easy

Automatisering van contact tot contract.

Muntstad

Doelgroepgerichte content zoals whitepapers en keuzewijzers.

Vereniging Zakelijke Rijders -VZR

Integrale oplossing voor het gehele marketing-automation-traject.

Waarom VMS | Insight?

Jouw doel is ons uitgangspunt. Van daaruit gaan we bouwen. Door onze jarenlange ervaring en diepgaande kennis van de automotive- en mobiliteitsmarkt begrijpen we jouw behoeften, maar ook die van je klant. En we hebben inzicht in belangrijke marktprocessen. Daarom bieden we doeltreffende inzichten en adviezen. Zo kun jij onderbouwde keuzes maken.

Wat betekent dit alles voor je strategie? Dat zie je in het concrete actieplan dat wij voor je maken. Zo weet je zeker dat je meteen de juiste richting op gaat. En indien nodig kun je intern eenvoudig verantwoording afleggen.

Wat kun je van ons verwachten?

 • Een scherpe blik;
 • Een oplossingsgerichte houding;
 • Daadkracht;
 • Inlevingsvermogen;
 • Duidelijke structuren;
 • Heldere inzichten;
 • Concrete actieplannen;
 • Een hoge betrokkenheid;
 • Een flinke dosis enthousiasme.

Alles wat we opleveren, past bij jouw situatie. We stellen jouw doelstelling centraal en werken vooral vanuit conversie. Het resultaat: een hoog rendement. Wij zijn pas écht tevreden als jij dat ook bent.

Waar kunnen we jouw bedrijf mee helpen?