NZMO 2023

Hét brancheonderzoek voor zakelijke mobiliteit in Nederland

NZMO 2023

Hét brancheonderzoek voor zakelijke mobiliteit in Nederland

Nationaal Zakelijke Mobiliteitsonderzoek (NZMO) 2023

Het Nationaal Zakelijke Mobiliteitsonderzoek (NZMO) geeft inzicht in de ontwikkelingen op het gebied van zakelijke mobiliteit. Eigenlijk bestaat het uit twee onderzoeken: de perspectieven van zakelijke reizigers én werkgevers komen uitgebreid aan bod. Hier komt veel waardevolle informatie uit, bijvoorbeeld rondom behoefte, gebruik en barrières, gebruiksintenties, tevredenheid, loyaliteit/attractiviteit en verwachtingen voor de toekomst. In het NZMO 2023 zal extra nadruk liggen op actuele onderwerpen. Denk aan blijvende veranderingen in het mobiliteitsbeleid door hybride werken, de acceptatie van nieuwe automerken en verwachte maatregelen als gevolg van de aankomende CO2-rapportageplicht voor bedrijven met meer dan 100 werknemers!

Het NZMO is een initiatief van vakblad Automotive Management, VNA, RDC en NS en wordt uitgevoerd door VMS | Insight. De partners brengen niet alleen kennis in over (zakelijke) mobiliteit, maar bieden ook de mogelijkheid om verschillende typen zakelijke reizigers en hun werkgevers te benaderen voor het onderzoek. Daardoor kunnen we een steeds beter beeld krijgen van brede zakelijke mobiliteit. Dat is belangrijk, want alle partners zien zakelijke mobiliteit evolueren tot nieuwe oplossingen als gevolg van andere behoeften en nieuwe technologieën.

Meer weten over het onderzoek? Lees snel verder! Of vul meteen je gegevens in om een samenvatting van het rapport te ontvangen.

Interesse in een doelgroep- of merkrapportage, met diepgaande inzichten voor je merk? Neem vrijblijvend contact met ons op en ontvang een offerte op maat.

Presentatie NZMO 2023

De conclusies van het NZMO 2023 zijn gepresenteerd tijdens het AM Driving Business Award Event in Ermelo. Lees het verslag van deze presentatie via onderstaande button.

Download de samenvatting van het NZMO 2023 rapport:

Ook op maat voor jouw organisatie!

VMS | Insight: marktonderzoek & impactanalyse, BI, dashboards en marketing automation

Welke vraagstukken staan momenteel centraal binnen jouw bedrijf? Heb je bijvoorbeeld de juiste inzichten nodig? Kun je wel wat overzicht gebruiken? Of is jouw bedrijf toe aan het opzetten van een slimme marketingstrategie? VMS | Insight helpt je graag. Wij zijn experts op het gebied van marktonderzoek, impactanalyses, business intelligence, dashboards en marketing automation voor de automotive- en mobiliteitsbranche.

Alles draait om inzicht. Slimme marketing. Automotive en mobiliteit.

Hoe kunnen wij jou helpen om betere beslissingen te nemen?

Insights voor de automotive en mobiliteitsbranche

Waar kunnen we jouw bedrijf mee helpen?