NZMO 2023

Hét branche-onderzoek voor zakelijke mobiliteit in Nederland

NZMO 2023

Hét branche-onderzoek voor zakelijke mobiliteit in Nederland

Nationaal Zakelijke Mobiliteitsonderzoek (NZMO) 2023

Het Nationaal Zakelijke Mobiliteitsonderzoek (NZMO) geeft inzicht in de ontwikkelingen op het gebied van zakelijke mobiliteit. Eigenlijk zijn het twee onderzoeken: het perspectief van zowel zakelijke reizigers als werkgevers komen uitgebreid aan bod. De onderzochte onderwerpen en de afgeleide informatie zoals behoefte, gebruik en barrières, gebruiksintenties, tevredenheid, loyaliteit/attractiviteit en verwachtingen voor de toekomst zorgen voor veel toegevoegde waarde. In NZMO 2023 zal extra nadruk liggen op blijvende veranderingen in het mobiliteitsbeleid als gevolg van hybride werken, verwachte maatregelen als gevolg van de aankomende CO2-rapportage voor bedrijven met meer dan 100 werknemers, de acceptatie van nieuwe automerken en nog veel meer!

Het NZMO is een initiatief van vakblad Automotive management, VNA, RDC en NS en wordt uitgevoerd door VMS | Insight. De partners brengen niet alleen kennis in over (zakelijke) mobiliteit, maar bieden ook de mogelijkheid om verschillende typen zakelijke reizigers en hun werkgevers te benaderen voor het onderzoek. Een beter beeld krijgen van brede zakelijke mobiliteit wordt daarmee steeds beter realiseerbaar. Alle partners zien zakelijke mobiliteit veranderen en evolueren tot nieuwe oplossingen als gevolg van andere behoeften en nieuwe technologieën.

Meer weten over het onderzoek? Lees dan snel verder of vul meteen je gegevens in om een samenvatting van het rapport te ontvangen zodra het beschikbaar is. Interesse in een doelgroeprapportage of merkrapportage, met diepgaande inzichten voor je merk? Neem dan vrijblijvend contact op en ontvang een offerte op maat.

Presentatie NZMO 2022

De conclusies van het NZMO 2022 zijn tijdens het AM Driving Business Award Event te Nieuwegein gepresenteerd. Lees het verslag van deze presentatie en download de slides via onderstaande button.

Ontvang de samenvatting van het NZMO 2023 rapport, zodra die beschikbaar is.

Samenvatting NZMO 2022

Ook op maat voor jouw organisatie!

VMS | Insight: Marktonderzoek & Impact analyse, BI, dashboards en Marketing automation

Welke vraagstukken staan momenteel bij jouw bedrijf centraal? Wij zijn experts in het opzetten en uitvoeren van marktonderzoek, impact analyses, BI dashboards en marketing automation voor de automotive en mobiliteitsbranche. Graag helpen wij jouw bedrijf verder met het vinden van de juiste inzichten, het bieden van overzicht en het opzetten van slimme marketing.

Alles draait om inzicht. Slimme marketing. Automotive en mobiliteit.

Waar kunnen wij jou mee helpen?

Insights voor de automotive en mobiliteitsbranche

Shanghai Motorshow

Shanghai Motorshow 2023: Glimmende showroom met veel high tech  Elektrificatie is in China al vergevorderd. Het eerste kwartaal ...

Waar kunnen we jouw bedrijf mee helpen?