NZMO 2024

Hét brancheonderzoek voor zakelijke mobiliteit in Nederland

NZMO 2024

Hét brancheonderzoek voor zakelijke mobiliteit in Nederland

Nationaal Zakelijke Mobiliteitsonderzoek (NZMO) 2024

Het Nationaal Zakelijke Mobiliteitsonderzoek (NZMO) geeft inzicht in de ontwikkelingen op het gebied van zakelijke mobiliteit. Eigenlijk bestaat het uit twee onderzoeken: de perspectieven van zakelijke reizigers én werkgevers komen uitgebreid aan bod. Hier komt veel waardevolle informatie uit, bijvoorbeeld rondom behoefte, gebruik en barrières, gebruiksintenties, tevredenheid, loyaliteit/attractiviteit en verwachtingen voor de toekomst. In het NZMO 2024 zal extra nadruk liggen op actuele onderwerpen. De transitie naar duurzame mobiliteit speelt daarbij een grote rol, maar ook hybride werken en de wens naar meer flexibiliteit dragen bij aan de wens tot herijking van het mobiliteitsbeleid. Maar hoe en in welke mate? Daar gaat het onderzoek van dit jaar expliciet naar op zoek: Wat is de behoefte aan mobiliteit nu en hoe gaat die zich het komende jaar ontwikkelen? Hoe stimuleren werkgevers de keuze voor een elektrische auto, biedt de werkgever ondersteuning voor laadinfrastructuur en wat doet de komst van nieuwe automerken met de samenstelling van het huidige wagenpark? Bovendien, welke informatievoorziening over mobiliteit wordt steeds essentiëler voor werkgevers?

Het NZMO is een initiatief van vakblad Automotive Management, VNA, en RDC en wordt uitgevoerd door VMS | Insight. De partners brengen niet alleen kennis in over (zakelijke) mobiliteit, maar bieden ook de mogelijkheid om verschillende typen zakelijke reizigers en hun werkgevers te benaderen voor het onderzoek. Daardoor kunnen we een steeds beter beeld krijgen van brede zakelijke mobiliteit. Dat is belangrijk, want alle partners zien zakelijke mobiliteit evolueren tot nieuwe oplossingen als gevolg van andere behoeften en nieuwe technologieën.

Meer weten over het onderzoek? Lees snel verder! Of vul meteen je gegevens in om een samenvatting van het rapport te ontvangen.

Interesse in een doelgroep- of merkrapportage, met diepgaande inzichten voor je merk? Neem vrijblijvend contact met ons op en ontvang een offerte op maat.

Presentatie NZMO 2023

De conclusies van het NZMO 2023 zijn gepresenteerd tijdens het AM Driving Business Award Event in Ermelo. Lees het verslag van deze presentatie via onderstaande button.

Download de samenvatting van het NZMO 2023 rapport en ontvang de samenvatting van NZMO 2024 zodra deze beschikbaar is:

Ook op maat voor jouw organisatie!

VMS | Insight: marktonderzoek & impactanalyse, BI, dashboards en marketing automation

Welke vraagstukken staan momenteel centraal binnen jouw bedrijf? Heb je bijvoorbeeld de juiste inzichten nodig? Kun je wel wat overzicht gebruiken? Of is jouw bedrijf toe aan het opzetten van een slimme marketingstrategie? VMS | Insight helpt je graag. Wij zijn experts op het gebied van marktonderzoek, impactanalyses, business intelligence, dashboards en marketing automation voor de automotive- en mobiliteitsbranche.

Alles draait om inzicht. Slimme marketing. Automotive en mobiliteit.

Hoe kunnen wij jou helpen om betere beslissingen te nemen?

Insights voor de automotive en mobiliteitsbranche

Waar kunnen we jouw bedrijf mee helpen?