Traditiegetrouw start ieder jaar rond deze periode het veldwerk voor het Nationaal Zakenauto Onderzoek (NZO). Het NZO bestaat uit twee onderzoeken: een voor zakelijke rijders en een voor verantwoordelijken voor het wagenpark en/of mobiliteit bij bedrijven. Tot nu toe hebben in totaal al meer dan 5.000 respondenten de moeite genomen om de enquête in te vullen. De markt voor zakelijke mobiliteit is in beweging. De branche kijkt dan ook al uit naar de presentatie van de resultaten tijdens het Driving Business event van Automobiel Management op 26 september aanstaande.

Inmiddels wordt het Nationaal Zakenauto Onderzoek voor het negende jaar op rij uitgevoerd. Bekende thema’s als loyaliteit, attractiviteit en alternatieve vervoersvormen komen terug. Maar er is ook aandacht voor actuele thema’s zoals privélease, mobiliteitsbudget, verantwoordelijkheid met betrekking tot verkeersveiligheid en daadwerkelijke plannen voor CO2-reductie en vergroening.

Wil je op de hoogte gehouden worden over het Nationaal Zakenauto Onderzoek en/of automatisch de landelijke pdf-rapportage in je mailbox ontvangen?

Vul dan onderstaand formulier in!