Beide partijen gaan samen een onderzoek uitvoeren voor Rijkswaterstaat naar het gebruik van de smartphone door de zakelijke rijder. Oftewel een smartphone-onderzoek!

Eric Vousten, Mariette Pol

Nederland loopt voorop in Europa als het gaat om smartphone- en tabletadoptie. Reden om in te zoomen op de zakelijke rijder. Bijvoorbeeld wordt het onderweg gebruiken van een smartphone aangemoedigd, zodat de reistijd optimaal wordt gebruikt als werktijd? Of wordt het gebruik ervan juist ontmoedigd? Of bepaalt de medewerker dit zelf? Vraagstukken die uitgebreid naar voren zullen komen in dit onderzoek.

Nederland en de Smartphone…

Alleen in Nederland zijn inmiddels al 8 miljoen smartphone gebruikers.Wereldwijd spendeert men 25 uur per week aan de smartphone.

Wie zijn Wij?

VMS | Insight heeft binnen automotive veel expertise en een groot netwerk. VMS voert projecten uit voor vooraanstaande partijen binnen deze branche. De werkwijze is altijd gericht op het verkrijgen van inzicht en het gebruiken van inzicht om tot de beste resultaten te komen.

KeuzeWeg met ruime ervaring in mobiliteitsgedrag en -onderzoek. Waarbij verkeerspsychologie wordt ingezet om de bereikbaarheid, leefbaarheid en verkeersveiligheid te verbeteren.

Veel aanknopingspunten voor synergie en dus een ideale basis voor samenwerking. Het onderzoek is op dit moment in de voorbereidende fase en zal op korte termijn worden opgestart…Bekijk hier de volledige infographic.