Inmiddels is het NZO, mogen we wel zeggen een jaarlijks terugkerend fenomeen en is inmiddels een begrip binnen automotive.

nzo20151

De onderwerpen die onderzocht worden zijn onder meer: welke factoren zijn van invloed op de keuze voor een zakenauto? Welke afwegingen maken werkgever, werknemer en zelfstandige op het gebied van (auto)mobiliteit? En wat zijn de gevolgen daarvan? Lees er hier meer over, daar heeft u eveneens de mogelijkheid om de resultaten van vorig jaar te downloaden.

Op 24 september aanstaande presenteert Eric Vousten de eindresulaten bij Driving Business. Gedurende dit event worden eveneens de volgende prijzen uitgereikt:

  • Zakenauto van het Jaar 2016
  • Bestelauto van het Jaar 2016
  • De Beste Nieuwkomer 2016

NIEUW dit jaar is de mogelijkheid om zelf al de gewenste analyses te maken. Met een paar clicks heeft u de resultaten in beeld en kunt u uw eigen dashboard opzetten. Bent u benieuwd naar de resultaten van de berijders die in uw merk auto rijden, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden!

banner_nzo