Verrassende conclusies Nationaal Zakenauto Onderzoek 2017!

De resultaten van het grootste jaarlijks uitgevoerde nationale onderzoek naar zakelijke mobiliteit zijn bijna beschikbaar. Op dit moment ligt het rapport bij de drukker. We kunnen nu al zeggen dat er verrassende en spraakmakende conclusies getrokken worden!

Op 27 september 2017, tijdens het Driving Business event, georganiseerd door vakblad Automobiel Management, worden de resultaten van het onderzoek gepresenteerd. Dit jaar hebben er t.o.v. vorig jaar nog meer zakelijke rijders meegedaan aan het onderzoek (ruim 3.600). Ook bij het bedrijvenonderzoek is er een stevige basis gerealiseerd. Bijna 700 respondenten die verantwoordelijk zijn voor mobiliteit en/of het wagenpark hebben meegedaan. Dank aan de initiatiefnemers Automobiel Management, RDC en VNA die dit onderzoek mogelijk maken.

Wil je op de hoogte gehouden worden van de resultaten en/of de rapportage automatisch in je mailbox ontvangen? Klik hier.

Nationaal zakenauto onderzoek 2017