artikelen_fotos_26661_800Enige tijd geleden hebben we bij Volvo Cars Nederland de tussentijdse resultaten gepresenteerd …

Dit exclusieve onderzoek is nu voor de derde keer uitgevoerd en keert jaarlijks terug. De Vereniging Zakelijke Rijders (en het deelnemersplatform) zijn erg geïnteresseerd naar de mening en het gedrag van de zakelijke rijder. Centraal in het onderzoek staat uiteraard de berijder. Het doel is het geven van duiding aan de diverse trends en ontwikkelingen waarbij de ‘voice ‘ van de berijder de belangrijkste graadmeter is.

Bij Volvo Cars Nederland hebben we de tussentijdse resultaten aan het deelnemersplatform gepresenteerd met verrassende en leuke nieuwigheden…Op 13 oktober aanstaande presenteren we de eindresultaten. Deze resultaten worden exclusief aan het platform gepresenteerd en aangeboden door de vereniging. Interesse om volgend jaar ook in dit platform deel te nemen en ook je input hieraan te verbinden? Neem dan contact op met de vereniging: www.vzr.nl 


f143bb7f-8da6-420a-beb8-3ec95c2acaed