VMS | Insight

Alles draait om inzicht. VMS | Insight is een marketingbureau, gespecialiseerd in automotive en mobiliteit met een duidelijke focus op informatievoorziening. Ons doel is om aan opdrachtgevers de juiste uitgangspunten te leveren voor een succesvolle klantcontactstrategie. Dat begint bij het verkrijgen van relevante informatie en vervolgens het juist interpreteren en scherp presenteren daarvan. Wij zorgen voor inzicht. Inzicht in markten en inzicht in klanten. Helder, relevant en altijd gebaseerd op feiten; daar begint úw effectieve klantbenadering. Het goed inrichten van uw organisatie & processen op de wensen van uw klanten en het optimaal inzetten van uw marketing en sales: daar is in de meeste gevallen nog veel winst te behalen. Beter inzicht leidt tot effectiever handelen met minder verspilling en dus meer rendement.

Met een compacte kern vaste medewerkers en associates wordt aan diverse projecten gewerkt. Allen zijn bekend met de wereld van importeurs, dealerbedrijven en leasemaatschappijen, met hun klanten en klantwensen en met de gebruikte systemen zoals Business Intelligence applicaties, Dealer Management Systemen, automotive data en de toepassing daarvan.

VMS | Insight

Wij zijn er van overtuigd dat er betere beslissingen genomen worden als ze gebaseerd zijn op feiten. Dat marketing en communicatie(plannen) effectiever zijn als ze zijn gebaseerd op wat de klant écht wil. En dat de inrichting van een klantgerichte organisatie en de competenties van haar medewerkers afgestemd zouden moeten zijn op de relevante klantcontactmomenten en het daadwerkelijk oplossen van “pijn” die de klant gedurende het inkoop en aftersales proces ervaart. Inzicht in feiten dus en minder de onderbuik laten spreken. Meten is tenslotte weten. En dat leidt altijd tot betere resultaten en minder verspilling van tijd, geld en klantentevredenheid. Onze meerwaarde is het leveren van inzicht waardoor uw commerciële processen optimaal aansluiten op de vraag van de markt.

VMS | Insight

VMS | Insight is opgericht door Eric Vousten. Een marketeer met ruime ervaring in automotive en mobiliteit. VMS | Insight bestaat uit een compact, dedicated team. Extra capaciteit of specifieke expertise kan flexibel worden toegevoegd vanuit een hecht samenwerkingsverband met externe professionals.

Het team achter VMS | Insight

Eric Vousten
Eric VoustenEigenaar VMS | Insight & Expert Marketing Professional
Breed georiënteerde marketeer. Scherp en altijd op zoek naar effectieve marketing oplossingen die leiden tot resultaat. Meer dan 20 jaar ervaring in automotive wholesale en retail met salesgedreven marketingcampagnes, klantcontactprogramma’s en loyaliteitsprogramma’s voor zowel B-to-B als B-to-C. Specialities: Fact based insights, Business planning, Business intelligence, Effective marketing & sales programs, Implementation and Realisation operational processes (make it happen!). Mijn motto: alles draait om inzicht!
Wijtze Terpstra
Wijtze TerpstraMarketeer
Yvonne van der Putten
Yvonne van der PuttenMarktonderzoeker
Petra de Groot
Petra de GrootData scientist

Wij helpen met inzicht om uw business optimaal te ondersteunen!

Effectieve Marketing. Slim & doordacht!

Kennismaken?